VisBook - Lage hyperlenke på bookingsiden

Her er oppskrift for hvordan sette inn en hyperlenke fra siden hvor kunden bestiller.

For å legge inn lenke som åpnes i nytt vindu må denne kodesnutten skrives i feltet for "lang beskrivelse" i web-booking:

<a href="LENKE" target="_blank" > TEKST </a>

Der det står LENKE skriver du inn nettadressen som det lenkes til. TEKST erstatter du med det du ønsker skal stå i lenketeksten.

For eksempel vil denne koden

<a href="https://ut.no/hytte/10772/bekkestua" target="_blank" > Bekkestua på ut.no </a>

Framstå slik i visbook:


Eksempel fra Nydalshytta: https://booking.visbook.com/5315

Hytta har 16 sengeplasser fordelt på tre soverom og er perfekt for skoleklasser eller større grupper. Nydalshytta kan kun bookes i sin helhet. Du booker og forhåndsbetaler hele hytta. Ved bestilling for en skoleklasse, sjekk tilgjengelighet og send mail til info@dntoslo.no. Nydalshytta er låst med kodelås, kontakt DNT Oslo og Omegn for kode etter gjennomført bestilling. Du trenger også DNT nøkkel til toalett og vedskjul.

Nydalshytta ligger midt i Lillomarka. Hytta har strøm og innlagt vann, vannet bør kokes før det drikkes. Fullt utrustet stort kjøkken og stor spisesal. Utedo i eget hus.

For mer informasjon om hytta og hvordan du kommer deg dit, se <a href="https://ut.no/hytte/10595/nydalshytta" target="_blank" > ut.no</a>. Velkommen til Nydalshytta!


Feedback and Knowledge Base